Поставка карбід-вольфрамових композитних прутків Kutrite

HAND1ТОВ «ДІ-ПІ СЕРВІС» пропонує зі складу в Полтаві карбід вольфрамові композитні прутки найвищої якості, що вироблені в Х’юстоні, Техас.

Прутки Kutrite застосовуються в наступних цілях:
— для збільшення швидкості фрезерувальних і ріжучих робіт ,
— для захисту поверхні інструментів, які піддаються абразивного зносу, зберігаючи повнорозмірними калібратори, стабілізатори , розширювачі , та інше бурове обладнання.

Спечені Карбід вольфрамові частинки , використовувані в прутках Kutrite , характеризуються найвищою якістю . Ці твердосплавні частинки отримують в процесі дроблення , обробки і ретельної класифікації в плані розміру і структури. Міцний стійкий сполучний матеріал , який утримує частинки в підвішеному стані в композитному прутки має межу міцності на розрив 100 000 фунтів на кв. дюйм .

Унікальний запатентований метод компанії виробника з об’єднання цих твердосплавних частинок і сполучної речовини забезпечує повний процес зчеплення. У результаті такого виробничого процесу виходять композитні прутки вищої якості – прутки , які зарекомендували себе в практичному застосуванні різного роду по всьому світу. Прутки Kutrite легко застосовувати в заводських і польових умовах , використовуючи ацітелено – кисневе зварювальне обладнання .

Постійно в наявності на складі ТОВ «ДІ-ПІ СЕРВІС» в м. Полтава:
— Карбід вольфрамові композитні прутки «Kutrite» 1/4-3/16 (6,35-4,8мм)
— Карбід вольфрамові композитні прутки «Kutrite» 3/16-1/8 (4,8-3,2 мм)
— Карбід вольфрамові композитні прутки «Kutrite» 10-18 меш
— Карбід вольфрамові композитні прутки «Kutrite» 18-30 меш